Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Chystají Telltale herní Walking Dead?

Adventura podle zombie TV seriálu?

Populární americká TV show Walking Dead se zřejmě brzy dočká herního zpracování. Podle zpráv serveru 1UP se totiž vývojáři z Telltale chystají oznámit stejnojmennou hru na své tiskové konferenci 17. února.

Ten den Telltale představí pět nových her, z nichž jedna má být založena na "čerstvě spuštěném TV pořadu a komiksu, který mění svět okolo nás". 1UP prý sice nemají konkrétní indicie, jsou ale přesvědčeni o tom, že půjde právě o Walking Dead.

Telltale jsou sice známí především jako vývojáři epizodických adventur Sam & Max nebo z poslední doby Back to the Future, stále častěji ale hledají žánrový přesah. Momentálně jedno z jejich studií pracuje třeba na adaptaci Spielbergova velkofilmu Jurassic Park.

TV seriál Walking Dead se odehrává v malém městečku v Kentucky a jeho ústřední postavou je šerif Rick Grimes, který se probudí z kómatu do zdánlivě prázdného světa. Od začátku má pocit, že je něco špatně, ale teprve první setkání s živými mrtvými ho usvědčí o tom, že svět kolem něj ovládli zombíci.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

Levis

Contributor

Comments