Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení Avengers: Battle for Earth

Komiksoví superhrdinové válčí s měňavci.

Vzhledem ke kasovnímu úspěchu filmového trháku Avengers, který minulý týden zaznamenal historicky nejúspěšnější vstup do severoamerických a kanadských kin, bylo oznámení herního doprovodu jen otázkou času.

Jak dnes uvedla pobočka UbiSoftu v Torontu, hra se má jmenovat Avengers: Battle for Earth a vyjde pro Kinect a Wii U. Titul vzniká ve studiích UbiSoft Quebecu a budete v něm bojovat proti invazi mimozemských měňavců Skrullů, čímž se má lišit od příběhu samotného filmu.

Jako inspirace tu s největší pravděpodobností poslouží řada komiksů a knih Secret Invasion, které Marvel vydával v roce 2008. Ve hře se objeví všechny zásadní postavy od Captaina Americy a Iron Mana až po Thura nebo Hulka. Celkem si zahrajete cca za dvacet postav.

Oficiální logo hry.

"Fakt, že Avengers: Battle for Earth budete moci ovládat pohyby vlastního těla, je už sám o sobě podstatný krok kupředu oproti dřívějším hrám se superhrdiny," tvrdí Tony Key, viceprezident marketingu UbiSoftu.

Podle něj budou superhrdinové ve hře často bojovat a házet po sobě nejrůznějšími věcmi. Celá hra je sice akčně orientovaná, ale má být přístupná celé rodině, což hráči zpravidla neradi slyší.

Vzhledem k tomu, že Wii U nevyjde dřív než v 2. polovině roku, lze tipovat vydání hry spíš kolem letošních Vánoc - ale to jsou čistě jen spekulace. Avengers: Battle for Earth budou první herní spoluprací mezi UbiSoftem a komiksovým gigantem Marvelem, více informací čekejte za pár týdnů na E3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Avengers: Battle for Earth

Xbox 360, Nintendo Wii U

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments