If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přibližujeme nový český časopis o hrách

Bude zdarma a určen pro všechny fanoušky Nintenda.

Vlastní zpráva - V době, kdy počet prodaných výtisků Levelu (aktuálně okolo 4 tisíc kusů) i Score (7 tisíc kusů) neustále klesá, u nás vznikl nový časopis věnovaný ryze hrám.

Jmenuje se NMAG a je cílen na všechny fanoušky platforem od Nintenda, tzn. Wii, Wii U, 3DS a DS. Protože ho vydává přímo oficiální distributor Nintenda v ČR, společnost ConQuest, spadal by v terminologii auditora ABC ČR mezi "účelové a inzertní publikace".

Ospravedlňujete to ale skutečnost, že časopis bude k dostání zdarma jak v papírové formě, tak i volně ke stažení ve formátu PDF z vybraných webů (včetně EG a MojeNintendo.cz) a to už od příštího týdne. K dispozici má být také na festivalech a všech akcích vydavatele.

Jak zjistil Eurogamer, první číslo NMAGu má solidních 32 strán a plakát Zeldy, jejíž historii si projdete v tématickém článku. Obsahuje dále recenze Resident Evil: Revelations, Mario Kart 7, Super Mario 3D Land nebo preview Animal Crossing či Monster Hunter 3G.

"První číslo již vyšlo a nyní čekáme, než se rozešle do našich partnerských prodejen, kde ho bude možné obdržet. Jejich seznam zveřejníme na internetu, v trafikách bohužel nebude," řekl nám šéfredaktor Michal Pavur, v novinářské branži neznámé jméno a jinak také webmaster ConQuestu.

A jak často bude NMAG vycházet, nebude mít náhodou pouze jepičí životnost končící uvedením Wii U na trh? "Periodicitu zatím nejsem schopen přesně říct, ale už teď připravujeme další číslo," odpověděl na dotaz Pavur, který nechtěl prozradit složení autorského týmu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments