Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Šestiměsíční plán přídavků pro Sleeping Dogs

Nedopadne ořezáním jako u Max Payne 3?

Ohlašovat záměry o budoucí podpoře dlouho dopředu se stává zjevným trendem, aby se tím dalo okatě najevo, jak velká značka se z něčeho stane, a aby se z tzv. sezónního předplatného vydělaly další peníze. Jenže ne každá hra si může dovolit to samé, co Battlefield a Call of Duty s desítkami milionů zákazníků - viz třeba dodatečně ořezaný počet DLC pro Max Payne 3, když Rockstar po zjištění nižšího odbytu namísto šesti přídavků dostane nakonec jen čtyři, v nichž bude rozprostřen původně zamýšlený obsah (nebo viz mrtvo okolo Prototype 2).

Se Sleeping Dogs si však Square Enix věří a slíbili pro ně dlouhodobou, šestiměsíční podporu novým obsahem. Zásobovat vás začnou už tento týden, kdy se společně s plnou hrou objeví Retro Triad Pack, oblečení inspirované 80. léty a srandovní kung-fu dodávka.

Další balíčky plánují na září, kdy tuto městskou akci mají obohatit nějaké vysokorychlostní závody a explozivní SWAT Pack. Jak říká šéf londýnských tvůrců Sleeping Dogs, vydání hry má být pouhým začátkem. "Chceme vytvořit obsah, který sedne hernímu stylu každého - od nových aut, přes buranskou vizáž až po další mise prodlužující příběh," řekl Lee Singleton namísto toho, aby uvedl ceny dodatků.

Startovní trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sleeping Dogs

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments