Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Level vysvětluje akční zlevnění časopisu o 60 Kč

Bude to natrvalo a mít nějaký dopad na obsah?

Vlastní zpráva - Nadcházející 221. číslo domácího časopisu Level bude k dostání za zvýhodněnou akční cenu 200 Kč. Bude tak o výrazných 60 korun levnější a Level tak nyní srovná krok se Score držícím se stále na 199 Kč.

Dosud docházelo naopak k opakovaným pozvolným posunům ceny nahoru (naposledy na přelomu roku) či zrušení Video DVD. Šéfredaktor Levelu odpověděl Eurogameru na několik otázek, které s tímto oznámením, vyskakujícím na webu jeho internetové odnože, bezprostředně souvisí a poklade si je asi každý.

"Jak dlouho bude akce se zvýhodněnou cenou trvat, se ještě rozhodne ve vedení našeho vydavatelství," řekl nám Michal Křivský, čímž nevyloučil, že příště se cena může vrátit na původní hladinu 260 Kč.

"Snížení ceny je strategickým rozhodnutím vydavatelství. Proč k tomu došlo a dochází i u jiných magazínů, je jasné - zvýšit prodeje, ale hlavně přilákat k časopisu nové čtenáře," dodal šéfredaktor Levelu, jehož prodeje na stáncích v květnu klesly na 2372 kusů. Score se v posledním auditovaném měsíci na stáncích prodalo 2,5x více, ale zase má dle UVDT méně předplatiltelů než Level (1701).

A změní se na Levelu tento pátek něco jiného kromě ceny, nepodepíše se náhodou nějak zlevnění na podobě nebo formátu časopisu? "Zlevnění nemá na obsah časopisu vliv, tedy neprojeví se to na kvalitě papíru, počtu stran, ani ničem dalším. Důkazem je hra na DVD, kterou v současné chvíli koupíte na Steamu za 20 eur," ujistil Michal Křivský, když tím myslel docela lákavé přibalení dvou her ze série The Chronicles of Riddick v češtině.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments