Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Půlnoční zahájení prodeje Guild Wars 2

Do Xzone přijde i živá Sylvarka.

O půlnoci z dneška na zítřek se bude konat oficiální zahájení prodeje Guild Wars 2. Z jejich vydání se postupně vyklubala zásadní událost, srovnatelná s jinými největšími hrami roku, když o nich v posledních dnech mluví snad úplně všichni, včetně lidí, kteří normálně MMORPG nehrají (viz naše páteční předrecenze). Roli v tom samozřejmě hraje absence pravidelných měsíčních poplatků a oblíbenost předchůdců v ČR.

Akce se uskuteční na všech prodejnách obchodu Xzone - v Praze, Brně, Plzni a Ostravě (adresy zde). Hra tam trvale stojí výhodných 999 Kč, což je méně, než za kolik se dá sehnat digitální distribucí, a půjde hrát hned po půlnoci.

Na místo nebude od věci dorazit dříve, protože prvních 500 zákazníků ve frontě dostane navíc in-game bonus Dragon Shift. Vedle toho první majitelé hry získají originální Guild Wars 2 plakát a pohlednici (více o akci na Facebooku).

Kromě toho, kdo z fanoušků by nechtěl naživo potkat studentku převlečenou za Sylvarku z těchto fotek, která bude přítomna v pražském Xzone a může se s ní zvěčnit? :)

Read this next