If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Borderlands 2 dostanou čtyři DLC a Season Pass

Kolik budou stát, co a kdy nabídnou?

Jestli někdo v minulosti uchopil koncept DLC správným způsobem, byl to právě Gearbox. Takže on je tím posledním, komu bychom měli vyčítat, že měsíc před Borderlands 2 oznámil své velkolépe záměry s přídavky. To načasování je v podstatě jen reakcí na dnešní únik informací.

Počítá s celkem čtyřmi DLC do Borderlands 2 postupně rozprostřenými od podzimu až do června 2013. Každý z těchto přídavků má dle slibu vydavatele 2K obohatit hru o několik hodin zábavy, dodat další postavy, spojence, nepřátele i prostředí. Pravda, poněkud generický popis, zajímavěji zněly ty střípky o Mechromancerce z prvního DLC.

Každé DLC bude stát 10 dolarů pro PC a PS3, a 800 Microsoft bodů (220 Kč) na X360. Pokud Gearboxu důvěřujete z vysoké úrovně rozšíření pro první díl Borderlands, které většinou sklízely osmičková či devítková hodnocení, můžete ušetřit zakoupením tzv. Season Passu.

Jak se stává tradicí, ten garantuje přístup ke všem DLC za 30 dolarů, tzn. ušetříte oproti pořízení separátně 10 dolarů - pokud tedy už tu Mechromancerku z prvního DLC nedostanete zdarma za předobjednávku. Nabídka Season Passu nicméně bude určena hlavně na dobu po vydání hry.

Více o Borderlands 2 v Milošových dojmech z E3, srovnání verzí s PhysX a bez z minulého týdne nebo kompletním zpravodajství zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands 2

PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments