If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Take on Helicopters se propojují s ArmA 2

Po updatu se smíchají oba světy, civilní s vojenským.

Bohemia Interactive mají zvláštní "talent" načasovat něco zajímavého na nejhorší možnou dobu, kdy to s přehledem zapadne, jako by šli proti zdi. Ale byla by to tentokrát škoda, protože jde o chytrou aktivitu pro dostání příbuzných her do povědomí hráčské veřejnosti.

Společně s vypuštěním updatu 1.06 pro Take on Helicopters a zdarma šířeného DLC Rearmed přibyla do tohoto vrtulníkového simulátoru nová možnost propojit ho s jinými hrami na shodném enginu. Hráči Take on Helicopters tak mohou jednoduše využít herní data z ArmA 2, Arrowhead a Combined Operations.

"Take on Helicopters vždy byla převážně civilní simulace, ale pravdou je, že kořeny našeho studia leží ve vojenské akci. Díky promyšlenému způsobu smíchání obou nainstalovaných her nyní můžete zkombinovat oba herní světy," vysvětlil šéf projektu Joris-Jan van 't Land.

Pokud tomu stále nerozumíte, vězte, že odteď se dá létat s helikoptérou z Take on Helicopters nad Černarusí z ArmA 2, navíc s vylepšenými světelnými efekty a mraky, nebo třeba nad Tákistánem. Zajímavý nápad, že?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

ArmA II

Xbox 360, PC

Take on Helicopters

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments