If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Opět odklad Sniper: Ghost Warrior 2

Diví se ještě někdo?

Třikrát si zapsat za uši, že o termínech her od malých nebo nevýznamných vydavatelů asi ani nemá smysl psát, protože se většinou stejně nedodrží a to ani na několik pokusů. Řeč je o polských City Interactive a jejich pokračování střílečky s odstřelovačem.

Sniper: Ghost Warrior 2 totiž nevyjde v půlce ledna, nýbrž až někdy koncem února. Přesné datum se máme dozvědět tento měsíc. Důvodem má být to, že opravy chyb zaberou déle, než se předpokládalo kvůli implementaci do relativně nového CryEngine 3. Zjistil to web El33tonline.com.

Jde už o několikátý odklad tohoto titulu pro PC/PS3/X360, původně se počítalo se srpnem a pak s říjnem. Comgad slibuje Sniper: Ghost Warrior 2 přeložit do češtiny a bude za něj v PC verzi chtít plnou cenu 999 Kč - jak ho popisuje na produktové stránce?

Hra Sniper: Ghost Warrior 2 kombinuje trpělivé vyčkávání, přesné ovládání a mistrovství střelby s uměním kradmého postupu, tichou likvidací nepřátel, akčními pasážemi a kooperativní hrou. Optika pro noční a termální vidění, jež přijde vhod v situacích se sníženou viditelností. Poprvé v sérii her Sniper jsou k dispozici vozidla. Množství různorodých prostředí včetně města, džungle, hor a tundry. Všechna prostředí jsou vytvořena podle skutečných lokací.

Realistická balistická křivka zohledňuje hráčovu polohu, rychlost a směr větru, dýchání a vzdálenost od cíle. Ve skutečném světě odstřelovači nikdy nebojují sami a nejinak je tomu i ve hře Sniper 2. Spolupráce s pozorovateli je klíčová. Množství věrně zpracovaných zbraní včetně šesti odstřelovacích pušek, tří útočných pušek, těžkých kulometů a dalších. Odměnou za tichou likvidaci nepřátel jsou dech beroucí animace. Zvlášť vydařené zásahy jsou snímány z pohledu letící kulky. Amputace končetin po zásahu velkorážních zbraní a v důsledku explozí. Nová výstroj umožňující tichý pohyb po bojišti. Módy pro režim více hráčů, určené speciálně pro souboje odstřelovačů. Epický příběh od oceňovaných autorů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sniper: Ghost Warrior 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments