Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Domácí video předvádí hraní Wonderbook s dětmi

S ukázkami českého dabingu originálního PS3 příslušenství.

Dvě menší děti recenzenta Eurogameru si na tatínkovi vyprosily, aby Wonderbook směly hrát déle než jen po omezenou dobu poskytnutí od Sony. A tak si Milan Bergman ještě dodatečně zapůjčil hru v obchodě Xzone a na obyčejnou kameru natočil čtvrthodinové video, v němž názorně předvádí a slovně komentuje, jak se vlastně Wonderbook: Book of Spells v domácích podmínkách hraje a jak tedy zhruba může hraní probíhat i ve vašem obýváku.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Jedná se totiž o nevšední příslušenství pro PlayStation 3, jakousi kouzelnickou knihu snímanou do konzole, která pak na obrazovce vyčaruje alternativní realitu, jejíž popis z listopadové textové recenze (7/10) nemusel každý dokonale pochopit.

Wonderbook navíc Sony opatřila kompletním českým dabingem, jehož ukázky dosud nebyly oficiální cestou k dispozici, což představuje další přínos tohoto videa. Věříme, že navzdory limitovanému technickému zpracování vám může být užitečné při rozhodování, zda tento titul pro ratolesti pořídit, i třeba díky zachycení spontánních reakcí skutečných dětí během hraní na koberci před televizí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PS3
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments