If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sledujte pilotní díl GamePage v novém hávu

S videorecenzemi Far Cry 3 a bez živých scének.

Úderem 18. hodiny večerní na YouTube coby dočasné platformě pro vysílání debutoval slíbený pilotní díl nové podoby herního pořadu GamePage, který byl v létě nečekaně vyřazen z programu České televize a od té doby měl pauzu. Byl vyroben v prosinci 2012 jen ve dvou lidech. Smyslem je zkouška upraveného designu/konceptu pro získání ohlasů diváků i hledání partnerů z řad televizí nebo sponzorů.

Dvacetiminutový pořad obsahuje videorecenzi Ondry Broukala o singleplayeru Far Cry 3 a krátký pohled na multiplayer, příklad zpravodajství, preview Grand Theft Auto 5, soutěž, recenzi LEGO Lord of the Rings či TOP 5 nejvíce vyhlížených her současnosti. Před dosud nepublikovaným novým intrem máte díky funkcím YouTube možnost jednoduše přeskočit na pozdější obsah.

Čtěte náš rozhovor s producentem pořadu Ondrou Broukalem o změnách a plánech.

Čím nová GamePage překvapila? Například umístěním hodnocení hned na začátek videorecenzí, spolu s vybranými názory odjinud. V závěru je potom zobrazena průměrná cena hry v ČR, věkové hodnocení EPGI plus HW nároky. Po preview GTA následují informace o hře, které jste možná nevěděli. V pořadu už nejsou často kritizované živé scénky ze studia jako v minulosti na ČT, ale zase úplně nechybí, viz komentář redaktora k oznámení Dark Souls 2. Vše doprovází nové grafické předěly a původní hudba.

Podle našeho obsáhlého rozhovoru, kde se dozvíte spoustu dalších informací o budoucích záměrech tvůrců pořadu, tento pilot neznamená zahájení pravidelného vydávání. Příští díl by mohl přijít odhadem asi v únoru - více o GamePage v našem archivu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments