If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - 15. ledna

Konec v Levelu, kompilace, projekt Disney, krach HMV...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází každý všední den ráno přesně v 7:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Ultimátní kompilace sérií Far Cry a Splinter Cell nahodila na svůj online-shop britská pobočka GAME, pro PC (30 liber) i konzole (40 liber), avšak zatím se neví, co přesně v sobě obsáhnou a kdy. Pokud by to bylo jako u kompilace Assassins Creed, mohli bychom se těšit na všechny díly i DLC.

- HMV, přední britský řetězec s hrami, filmy a muzikou (něco jako náš Bontonland, s kamennými obchody v lukrativních prostorech v centrech měst jako Londýn), musel vstoupit do nucené správy. Dle prohlášení vedení firmy jít o důsledek současné situace na trhu a ochrana před platební neschopností vůči věřitelům či bankám i odstranění z burzy bude trvat do nalezení případného kupce (ale obchody HMV zatím zavřeny nebudou).

- Redaktor Levelu Radek Friedrich odchází po dlouhých 16 letech z časopisu.

- Sony potřebuje peníze, takže prodává své sídlo v centru Tokia, za které může dostat 22 miliard korun, píší Hospodářské noviny.

- Dnes ve 20:00 našeho času má společnost Disney v neveřejném webcastu oznámit tajný ambicozní projekt, na kterém pracuje delší dobu. Hlavními řečníky budou John Lasseter (režisér ze studia Pixar), John Pleasant (šéf Disney Interactive Media Group) a John Blackburn (šéf Avalanche Software).

- PC Gamer doporučuje 25 nadějných her, pro které byste měli hlasovat na Steam Greenlight.

- Na jakém principu budou fungovat duely v patchi 1.07 pro Diablo 3?

- 26 MB velkým patchem zrychlila Sony odezvy svého obchodu PlayStation Store, který teď má být i stabilnější.

- Domácí server Herniweb.cz oficiálně ukončil svůj provoz, jako důvod se uvádí "lidské i technické problémy".

- Otevřená beta Dust 514 začne 22. ledna, kdy majitelé PS3 budou moci válčit na povrchu ve FPS režimu a hráči z propojeného EVE Online se pokusí ovládnout vesmír.

- GameSpot zkompiloval oblíbené uživatelské tratě pro Trials Evolution, včetně videoukázek.

- Spekulace magazínu Apple Insider čerpající z veletrhu CESu V březnu má dojít k oznámení iPad Mini 2 a iPad 5.

Alzbeta Trojanova @TaAlzbeta - Ah, nezabijte me, ale me se ten teaser na Cyberpunk 2077 moc nelibil. Jako dobry, ale hezkej render bez emoci. Navic nic moc neukazal.

Strejda Rasic @strejdarasic - Hrát Maxe Payna 3 značně opilý a na Bruffenech je výzva... Zvýším tím obtížnost hry a přiblížím se reálným pocitům hrdiny ve hře.

Nikola Bornova @tlamiczka (chystající ještě neohlášenou adventuru s Petrem Vochozkou) - Nahrála jsem placeholder dabing k dialogu a už chápu, proč mojí angličtinu někdo shledává "roztomilou" :-) Jak kříženec mentála+opilé Polky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments