If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čeští Bohemia Interactive oznámili taktickou strategii Arma Tactics

Vyjde na zařízení s nVidia Tegra.

Česká vývojářská společnost Bohemia Interactive dnes oznámila práci na spin-offu jejich série Arma. Jmenovat se bude Arma Tactics a půjde o tahovou bojovou strategii.

Podle tiskové zprávy budete ovládat tým speciálních jednotek o čtyřech členech a jen na vás bude, jakou strategii zvolíte pro splnění své mise. Některé budou příběhové, ale k dispozici budou také náhodně generované levely. Jen na hráčích bude, zda použijí stealth přístup nebo spíše Rambo styl.

Bohemia Interactive se nijak netají tím, že se u Arma Tactics nechali inspirovat takovými klasikami jako Jagged Alliance nebo XCOM.

Zajímavé je také to, na jaké platformy se vydání Arma Tactics ve druhém čtvrtletí roku 2013 chystá. Fungovat má na tabletech a smartphonmech postavených na NVIDIA Tegra 4 doplněné ovladačem Project SHIELD (jak funguje se můžete podívat například zde).

Tvůrci prý na hře úzce spolupracují právě s nVidia, takže by hra měla využívat všechny možné grafické efekty.

Tisková zpráva upozorňuje, že ovladač Project SHIELD není samozřejmě pro hraní povinný, fungovat bude také dotykové ovládání. Oficiálně oznámená je zatím Tegra 4 platforma, ale uvažuje se i p případném vydání hry pro iOS, Android, PC, Mac a Linux. Na další platformy by vyšla ve třetím čtvrtletí roku 2013.

Už existují i oficiální stránky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Arma Tactics

Android, iOS, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments