If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámeny tři balíčky pro Need for Speed: Most Wanted

O čem jsou Terminal Velocity, Movie Legends a Heroes?

Na vyzrazení přídavků pro nedávno zlevněné závody (na 699 Kč na PC či 1099 Kč na konzolích) skrz PS3 trofeje reagovali EA jejich oficiálním oznámením, které navíc stejně přijít muselo, protože na Xbox Live jsou ode dneška k dispozici, zatímco na Originu a PSN se tak stane až od 13. března. Všechny tři se dohromady dají získat v tzv. Deluxe DLC Bundle za zvýhodněnou cenu 2000 MS bodů či 25 eur. Podrobný popis obsahu každého přímo od EA Czech níže:

Need for Speed Most Wanted Terminal Velocity - V tomto balíčku dostanou hráči příležitost projet se, zaskákat si a zadriftovat si po Hughes International Airport, nové rozsáhlé lokaci ve Fairhaven City. Usedněte za volant nových aut, jako je například Porsche 918 Spyder 2013, BMW 1 Series M Coupe 2012, Audi RS3 2012, Ford Fiesta ST 2012 a Alfa Romeo Mito QV 2012. Tyto vozy byly vybrány díky své konstrukci a způsobu ovládání, abyste si to s nimi mohli namířit rovnou skrze letištní brány. Na druhou stranu jsou však dostatečně rychlé a lehké (i díky režimu Jump Nitrous), potřebujete-li něčím proskočit či něco přeskočit. Balíček Need for Speed Most Wanted Terminal Velocity, jenž obsahuje také 136 nových multiplayerových milníků a 10 tzv. speedlistů, 40 billboardů, 8 výsledků a mnoho dalšího, je k dostání za 1200 bodů MS Points nebo za cenu 14,99€.

Need for Speed Movie Legends - Chtěli jste se někdy projet jako vaše oblíbená hvězda akčních filmů? Nyní můžete! V tomto balíčku najdete pět nejvěhlasnějších aut, která se kdy proháněla na filmových plátnech. Postavte se svým soupeřům s elegancí pod kapotou v podobě Aston Martin DBS 2008 a Aston Martin DB5. Ti z vás, kteří se chtějí vžít do role banditů a utíkat před policií, mohou usednout za volant klenotu s názvem Pontiac Firebird Trans-Am Special Edition 1977. Na milovníky rychlých závodů a šílených honiček bude čekat Dodge Charger R/T 1970. A pro jezdce, kteří by rádi okusili rychlost blížící se mrknutí oka, tu máme zcela nové auto: Shelby GT500 1967. Balíček Need for Speed Movie Legends, jenž obsahuje také osm nových sprintů pro jednoho hráče, 136 multiplayerových milníků, 50 registračních značek a mnoho dalšího, je k dostání za 800 bodů MS Points nebo za cenu 9,99€.

Need For Speed Heroes - Vydejte se na pouť historií série Need for Speed v pětici proslulých aut: divokém Lamborghini Diablo SV z Need for Speed III Hot Pursuit, nabušeném Nissanu Skyline GT-R (R34) z Need for Speed Underground, pro driftování ideálním Nissanu 350Z z Need for Speed Underground 2, dravém Porsche 911 GT2 z Need for Speed Undercover a dokonalém BMW M3 GTR z Need for Speed Most Wanted. Otestujte tyto perly v osmi intenzivních závodech a tzv. speed runech. Balíček Need for Speed Heroes, jenž nabízí rovněž 25 nových potisků, 136 multiplayerových milníků a mnoho dalšího, je k dostání za 800 bodů MS Points nebo za cenu 9,99€.

Nový trailer na Deluxe Bundle DLC

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Need for Speed: Most Wanted (2012)

iOS, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments