Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nabídka 50 tisíc klíčů do bety Neverwinter

MMORPG ze světa Dungeons and Dragons.

Na masivně multiplayerovou onlinovku ze světa Dungeons and Dragons fungující na bázi Free-2-Play zatím panují smíšené názory. Někteří ji vyčítají (jako v našich E3 dojmech), že nepřínáší nic nového, jen samé otřepané úkoly (běž sem a zabij x nepřátel), předpřipravený rozvoj schopností, zatím nedokonalou technickou stránku nebo primitivnost, kterou možná až příliš ustupuje příležitostným hráčům. Na druhou stranu oslňuje hezkou grafikou v tradičním fantasy stylu a bude zdarma (s mikrotransakcemi), což bývá silný argument.

Tvůrci z Cryptic Studios a Perfect World teď udělali to nejlepší, co mohli, když se ve snaze o zviditelnění Neverwinter dohodli s Nvidií na globálním šíření vstupenek do uzavřeného betatestu. Tímto způsobem se ode dneška rozdává zájemcům celkem 50 tisíc klíčů výměnou za poskytnutí vašeho e-mailu.

Beta víkend proběhne již tento pátek až neděli, 22. - 24. března, a účastníci údajně musejí být starší než 18 let, což netušíme, jak se bude v praxi kontrolovat. O svůj klíč si požádejte zde.

Maximální úroveň postavy v tomto betatestu je omezena na 30 a prý jde na ní vystoupat za velmi krátkou dobu, někdo mluvil o pouhé půlhodině. Na výběr máte nyní ze šesti ras (člověk, elf, poloviční elf, trpaslík, tiefling, halfling) a pouhé tři herní třídy (tulák, klerik, bojovník), ačkoli v době oficiálního spuštění jich má být celkem pět.

Nové video - Perla severu

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Neverwinter

PS4, Xbox One, PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments