Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O Far Cry 4 něco uslyšíme již brzy

UbiSoft do něj masivně investuje.

Že UbiSoft hodlá z Far Cry udělat jednu ze svých vlajkových sérií, víme od května. Nyní jeho viceprezident pro marketing a obchod naznačil o pokračování něco málo dalšího.

"Far Cry 3 sklidilo zasloužený úspěch v obchodech i u kritiků, takže rozhodně připravujeme další díl, o němž se něco dozvíte již brzy," nahodil dnes Tony Key udičku v interview pro GameSpot, aniž by specifikoval časové rozpětí, co tím brzy myslí.

Náš tip je, že nemluvil o řádu pár dnů nebo týdne, spíš až o Gamescomu, na nějž se teď všichni výrobci pečlivě chystají. Jsme jinak moc zvědavi, jak Far Cry 4 odliší od nadcházejícího Assassins Creed 4, aby tyto dvě hry nebyly vzájemně příliš podobné, pokud by se pokračování opět odehrávalo v tropech.

Francouzský vydavatel prý investuje značné prostředky do otevřených světů, protože podle něj jsou tím, co hráči chtějí, nikoli lineární design. Pro takové hry prý nějaké menší místo na trhu možná zbyde, ale UbiSoft si zakládá na vývoji rozsáhlých her s otevřeným koncem.

Viceprezident marketingu také ve zjevné narážce na aktuální iOS odnož poprosil konzolisty čekající na Prince of Persia, ať jsou trpěliví: "Zatím nemáme nic k oznámení, ale v tomto směru jsme nic nevzdali, jen vydržte, je to těžká práce!"

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 3

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Far Cry 3: Blood Dragon

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments