Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Halo: Spartan Assault dnes vychází na PC a Windows Phone

Střílečka z ptačího pohledu půjde jen na Windows 8.

Celosvětovou dostupnost očekávaného titulu Halo: Spartan Assault dnes na veletrhu Comic-Con v americkém San Diegu oznámilo vývojářské studio 343 Industries společně s Vanguard Games.

Na Comic Conu v San Diegu oznámilo studio 343 Industries, že dnes již bude k dispozici Halo: Spartan Assault.

Nová akční hra s pohledem shora je optimalizována pro dotyková zařízení se systémem Windows 8. Čili nejen na PC, ale také na mobilních telefonech.

"Nejen dlouholetí fanoušci série Halo tak mají nový způsob, jak se zapojit do akce proti nepřátelské mimozemské rase Covenant. Hra je k dispozici za 140 Kč pro systém Windows 8 a Windows Phone 8," píše se v tiskové zprávě, kterou nám zaslali zástupci Microsoftu.

"Halo: Spartan Assault je další kapitolou z oceňovaného Halo universa. Zkoumá první mise programu Spartan Ops. Hráče ponoří hlouběji do válečného konfliktu lidstva a rasy Covenant. Příběh budou prožívat v těle velitelky Sarah Palmerové nebo Spartana Davise, kteří slouží na palubě UNSC Infinity. Postupně se budou probojovávat zástupy nepřátel v dosud neviděných bitvách."

Watch on YouTube

25 unikátních misí hry pro jednoho hráče zprostředkuje intenzivní akční zážitek charakteristický pro celou sérii Halo. Navíc umožnuje soutěžit s přáteli v online žebříčcích a neustále se zdokonalovat při plnění týdenních výzev. Opakováním misí lze nashromáždit více než 40 achievementů a medailí.

Fanouškům, kteří již mají nastartovanou kariéru Spartana na palubě UNSC Infinity umožnuje Halo: Spartan Assault získat až 50 000 zkušenostních bodů (XP) a unikátní odznak pro Spartana v Halo 4 na Xbox 360. Další integrované funkce budou k dispozici po uvedení na trh. Fanoušci, kteří si zakoupí Halo: Spartan Assault, dostanou možnost odemknout exkluzivní bonusový obsah v Halo 4 Championship Bundle nebo Halo 4 Bullseye Pack, včetně nového skinu zbraně, dvou brnění a další pózy pro Spartana.

Ve stejný den jako hra bude k dispozici i herní soundtrack od skladatele Toma Salty. Obsahuje 27 skladeb v plné délce přes 60 minut hudby a bude dostupný za cenu 8,99 eur na všech hlavních kanálech pro digitální distribuci hudby.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo 4

Xbox 360

Halo: Spartan Assault

Xbox One, Xbox 360, PC, Windows Phone

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments