If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Watch Dogs opatří ConQuest českými titulky

I pro konzole, a PC verzi už nevydá Playman.

Jedna z nejsledovanějších her letošních Vánoc, hackersko-městská akce Watch Dogs, vyjde s českými titulky. Oficiálně to dnes odpoledne oznámil ConQuest.

Lokalizuje do naší mateřštiny verze pro PC, PS3 a X360, které se všechny objeví hned 22. listopadu letošního roku.

Není to žádné překvapení, neboť všechny poslední velké multiplatformní hry UbiSoft dostaly češtinu, například teď srpnový Splinter Cell Blacklist nebo předtím ohlášený Assassins Creed 4.

"Watch Dogs bude zároveň s vydáním PlayStation 4 dostupný i na tuto platformu a rovněž pro konzoli WiiU," uvedl výhradní distributor pro ČR/SK, avšak pozdější nextgen verze už přeloženy nebudou (verzi pro Xbox One asi nezmínil záměrně z důvodu, že konzole u nás oficiálně vyjde až příští rok).

Zajímavý na tomto oznámení je především fakt, že ConQuest bude vůbec poprvé distribuovat všechny existující verze hry. Tedy uvede na trh i tu PCčkovou, která byla dosud vždy doménou distributora Playman. Ten obvykle i zajišťoval překlad, a tak není jasné, kdo ho připraví pro Watch Dogs (více o tom v příštím článku).

Podle informací Eurogameru to má být způsobeno tím, že UbiSoft chce u všech nových značek razit styl, že je bude zaštiťovat v každé zemi vždy pouze jeden vydavatel, což dává logiku, aby se komunikace směrem k zákazníkům netříštila, nehledě na jiné související složitosti (např. hudební Rocksmith měl takto na starosti ve všech verzích naopak pouze Playman).

Poslední video z Watch Dogs z tohoto týdne

Více hodlá ConQuest zveřejňovat na jeho aktivním Facebooku nebo Twitteru.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments