If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Obránce Jablonce, který si včera dal vlastňáka, hraje FIFA 13

Dokazuje to napodobením kliček či oslavou jako ve hře.

Stoper prvoligového Jablonce, který včera večer nechtěně přispěl vlastním gólem k debaklu 0:6 na půdě španělského Betisu Sevilla v kvalifikaci Evropské ligy, se propůjčil k propagaci hry FIFA 13, kterou sám často hraje. Sympaťák Vít Beneš usedl do obýváku holešovického "mama-hotelu" bývalého herního redaktora Tomáše Zvelebila, s nímž se utkal před televizí a mezi pokládáním otázek vše oba dost prožívali.

Spolu si také zahráli malý fotbálek v nafukovací tréninkové hale obležené sněhem, což ukazuje na stáří jinak asi pracného, desetiminutového videa vyprodukovaného na zakázku pro českou pobočku EA (podobně jako v minulosti s Tukanem při představování novinek v dřívějším ročníku).

Že na rukou potetovaný hráč s přezdívkou "Beny" skutečně konzolovou FIFU důvěrně zná a rozhodně není mezi profesionálními fotbalisty osamocen (viz např. Michal Kadlec na obalu čtrnáctky), nejednou dokazuje. Třeba napodobováním kliček ze hry, jejichž přesnost si můžete ve videu sami ověřit na názorném srovnání, nebo specifickými oslavami vstřelených gólů jako v sérii FIFA.

Cover image for YouTube videoAli a Beny aneb gaučový fanoušek vs. skutečný fotbalista

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

FIFA 13

iOS, PS3, Xbox 360, PS2, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, Nintendo Wii, PSP, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments