If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Záznam přednášek o Watch Dogs, Batmanovi či Need for Speed

Souhrn sobotního vysílání z londýnského EG Expo.

Po čtvrtečním zahájení s Xbox One, Forza, Killzone či The Evil Within a pátečním programu s Beyond, Dying Light či FIFA 14 next-gen přichází v sobotu zlatý hřeb čtyřdenní šňůry přednášek přenášených na internet z Londýna.

Zvolí si polský CD Projekt právě Eurogamer Expo k světové premiéře očekávaného dlouhého E3 dema Zaklínače 3, které slibuje uvolnit už od června? Bylo by to při jeho přátelské politice vůči zákazníkům symbolické, protože na této výstavě je ze všech vůbec nejblíže koncovým hráčům, kteří sem i kvůli němu přicestovali z celé Evropy. Také mu z publika budou moci položit jakékoli otázky, na které se nedá dopředu nijak připravit, tudíž bychom se mohli dozvědět nějaké nové informace. Ať tak či onak, zjistíme to už dnes ve 13:00, kdy začne živé vysílání prezentace Zaklínače 3 neboli The Witcher 3: Wild Hunt na YouTube a sál v areálu Earl's Court snímaný mnoha kamerami bude stoprocentně praskat ve švech. Zdaleka nejen kvůli tomu, že toto fantasy RPG vyjde nejdříve za rok odteď a vzhledem k nekonání žádného dalšího veletrhu to bude jedinečná šance ho spatřit. Jak se těšíte?

Cover image for YouTube videoThe Witcher 3 - #EGX 2013

Odcházet byste od streamu neměli ani ve 14:00, kdy naváže neméně vyhlížená přednáška o Watch Dogs od tvůrců z UbiSoftu Montreal. V minulých dnech toho sice o ní prozradili docela dost, ale jistě se najde řada ještě nehacknutých oblastí futuristického Chicaga. Za nás doufáme v ukázku nějaké nové mise s pokud možno nápaditým úkolem a řešením situací, která by po nemastném neslaném TGS demu mohla zvednout akcie listopadové hry o kus výše. A co třeba představení nějakého dalšího multiplayerového módu?

Cover image for YouTube videoWatch_Dogs - #EGX 2013

Příjemné podzimní odpoledne v teple domova ve společnosti vysílání z Eurogamer Expo bude pokračovat v 15:00 s další sledovanou hrou z podzimní nadílky, kterou na pódiu opět krátkým slovem uvede šéfredaktor naší britské centrály Tom Bramwell, a to Batman: Arkham Origins. Tvůrci rovněž z Montrealu mají krapet omezený manévrovací potenciál, když kutí prequel a když se nejedná o jejich vlastní sérii, nýbrž byli jen najati na výrobu jakéhosi mezidílu, výplně před opravdovým pokračováním pro nextgen už přímo od Rocksteady, ale mohou jedině překvapit a snad i nabídnout něco více než jen datadiskovou hratelnost:

Cover image for YouTube videoBatman: Arkham Origins - #EGX 2013

Po této silné trojce bude sobotní podvečer patřit menším hrám: od 16:00 nezávislému kousku Resogun pro PS4, od 17:00 LEGO Marvel Super Heroes a den uzavře od 18:00 Need for Speed: Rivals, což švédští Ghosts nebudou mít vůbec jednoduché, protože takovéto otevřené závody se vždy lépe hrají než předvádějí na plátnu. Jejich streamy najdete předpřipravené níže a krátce poté opět všechno půjde shlédnout ze záznamu. Přejeme vám hezké pokoukáničko a co nejméně lagů:

Cover image for YouTube videoPS4 Indie: Resogun - #EGX 2013
Cover image for YouTube videoLEGO Marvel Super Heroes - #EGX 2013
Cover image for YouTube videoNeed for Speed: Rivals - #EGX 2013

Zítra naše vysílání zakončí Thief nebo Murdered: Soul Suspect.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman Arkham Origins

Android, iOS, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 1 more

Watch Dogs

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments