If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 4. října

Edward v Letňanech, domácí SPZka v Deus Ex, Mickeyho unikát, Bad Company zpět, agresivní mod Dark Souls...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- V dedikované herní hale přidružené k ostatním dětským veletrhům v Letňanech bude příští víkend možné vyzkoušet si PC verzi Assassins Creed 4, prozradil jeho distributor Playman jeden z prvních bodů programu na místě.

- Postřehli jste, že v rohu artworku z Deus Ex Universe se nachází česká poznávací značka a že na jednom sloupu je nenápadně vložen nápis připomínající logo jednoho časopisu? Že by ho měl na svědomí nějaký domácí grafik a prošlo mu to...?

- Až do 7. října je možné ochutnat evropskou betu F2P Warface od Cryteku, stačí se zaregistrovat zde.

- Demo Beyond už je ke stažení pro kohokoli z PlayStation Network a Martin Zavřel je nadšený z rozehrání novinářské plné verze: "Vypadá nádherně, zajímavé jsou i rozdíly v ovládání pro nehráče a hráče."

- Comgadu se nakonec povedlo přemluvit Disney, aby mu dovolilo téměř s ročním zpožděním vydat nákladně česky nadabovanou PC verzi Epic Mickey 2, která byla ve světě zrušena. Už je v prodeji a stojí hned od začátku jen 599 Kč. Comgad také už vypustil na trh datadisk "Na východ" pro populární tiráky Euro Truck Simulator 2, i v jeho případě je cena lokalizované verze velmi nízká (249 Kč).

- Mrzí vás, že betatest Dark Souls 2 probíhá jen na PS3? Zkuste si novou modifikaci prvního dílu, která udělá nepřátele ještě agresivnějšími, neutečete před nimi a ještě se budou vyskytovat v jiných místech levelů, než jste zvyklí.

- Capcom má propustit až polovinu zaměstnanců evropské pobočky, protože jeho hardcore tituly se špatně prodávaly, což se týká asi zejména Lost Planet 3 nebo Resident Evil Revelations.

- Naopak Warner Bros hýří nadšením, že jejich AAA hry generují větší tržby, než předpokládali, i že jsou ziskové, což je prý velká změna oproti situaci před pár lety, kdy jen tupě ždímali licence.

- Zrod The Last Guardian podle Sony nebyl nikdy pozastaven, pořád se na něm pracovalo. V současné době prý hra prochází přepracováním "dobře poskládaným týmem" a stále čeká na moment, kdy bude moci být znovuoznámena.

- Takhle bude koncem října vypadat obal WRC 4:

- Podsérie Bad Company se vrátí, řekl kreativní ředitel DICE novinářům na prezentaci Battlefield 4. Dříve o tom jen uvažovali, ale teď už to řekl tak, že to zní jako jistota. Ale hned to prý nebude kvůli moc práce s Battlefrontem a Mirrors Edge 2.

- V Destiny nebudou žádné loadovací obrazovky a u veřejných zápasů ani rozhraní (lobby) pro jejich pořádání, stejně jako u GTA Online, takže vás nic nebude zdržovat od rychlého zapojení se do akce.

- Sony už nevnímá mobily a tablety jako hrozbu pro své aktivity s VITA, naopak se je snaží využít ve svůj prospěch s doprovodnými aplikacemi zdarma. Podle prezidenta je ale bez debat, že nástup smartphonů těžce uškodil handheldovému trhu a jinak věří, že zlevnění VITA pomůže v boji s 3DS.

- Už je možné předobjednat si za 25 dolarů remake Baldurs Gate 2, který, jak už se ví déle, vyjde v půlce listopadu pro PC a Maca.

- Tento víkend pořádáme historicky první sraz všech autorů Eurogameru, kde budeme nad pivem společně spřádat plány na ovládnutí světa :)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments