If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Plážová aktualizace GTA Online v úterý

Co nového do hry zdarma přinese?

Rockstar před okamžikem ohlásil, že příští úterý 19. listopadu vypustí pro Grand Theft Auto Online zdarma šířenou aktualizaci s názvem Beach Bum, společně s opravným patchem 1.06. Jak název i obrázky napovídají, bude se točit okolo plážových radovánek.

Vyblbnete se tak s novými zaměstnáními, jako je offroadový závod /Grass Route II/ či parašutistický seskok skrz checkpointy na pláž /View of Vespucci/. Pokusíte se přežít vlny nepřátel na přístavním molu /Survival on Del Perro Pier/, v týmovém deathmatchi si to rozdáte ve 4-8 lidech na pláži /Paleto Beach/ nebo absolvujete cyklistický závod /Sundae Driving/.

Součástí updatu budou čtyři nové dopravní prostředky pro pohyb na souši i na vodě: rychlý člun Speeder, offroadový kamion Canis Kalahari, plážová dodávka Bravado Paradise a písečná bugina BF Bifta. Zajímavé je, že všechny se zpřístupní i v singleplayerovém GTA 5, takže je budou moci v příběhových misích využít i Michael, Trevor a Franklin, kteří je najdou v nemovitosti Marina.

Jinou novinkou se stanou dvě nové zbraně: SNS pistole a Broken Bottle, tedy rozbitá láhev, což je prý velmi efektivní zbraň na blízko. Obě budou volně přístupné v jakémkoli obchodě Ammu-Nation i pro singl. V neposlední řadě pak do GTA Online přibudou tématické možnosti přizpůsobení postav, aby jejich oblečení odpovídalo pobytu na pláži, viz obrázky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments