If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fallout 4 ve skutečnosti ve vývoji je

Uniklé dokumenty.

Aspoň něco si může autor falešné virálky připsat na konto. Když ne Bethesdu, donutil svými aktivitami novináře, aby neoficiální cestou pátrali po tom, jestli je hra ve vývoji.

Kotaku se takto povedlo ověřit, že Fallout 4 je momentálně skutečně ve vývoji. Má to vyplývat z dokumentů, které získalo z náboru herců pro dabing ve hře.

Ta je zatím skrytá pod kódovým označením The Institute a prý bude zasazena do Bostonu, tedy shodou náhod přesně tam, kam naznačovala zmíněná virálka.

Ve scénáři a dialozích sice nikde slovo Fallout přímo nezazní, ale dle Kotaku prý obsahují odkazy na známé postavy či místa z této série. Navíc šéf natáčení dabingu pracoval na předešlých hrách této firmy, jako je Skyrim či Dishonored.

Neberte to tedy jako nějaké ohlášení hry, spíš jen potvrzení, že se s ní nic nestalo a že na ní v zákulisí usilovně pracují. Spíš by bylo divné, kdyby vyplavalo na povrch, že s ní jsou nějaké problémy, což asi nejsou, když už se natáčí dabing, což se většinou děje tak uprostřed vývoje. Jen asi Bethesda čeká, až nastane vhodný čas k oznámení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout: New Vegas

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments