Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 18. prosince

Režim mlčení, pád Call of Duty, slevy Xbox Live, nejžádanější PS4 hry na Xzone, postavy GTA 5 ve Vice City...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Někdo z pražského studia 2K Czech pro fanstránku prolomil stěny mlčenlivosti: "Pořád jsme tady a pořád děláme na velké hře :) Víc bohužel momentálně prozradit nemohu, máme zkrátka momentálně režim mlčení. Díky za trpělivost."

- DayZ testuje i CliffyB, který našel první chybu, zatímco i otec tvůrce Deana Halla mu na Twitteru pogratuloval k vydání, během nějž se v herní databázi objevilo 19 tisíc hráčů za hodinu, čili každou vteřinu jich přibylo 200 dalších.

- Analytická firma Cowen & Company radí investorům, že odbyt Call of Duty letos strmě spadnul (i při započítání PS4/X1 verzí): podle ní šly prodeje dolů o 19% oproti Black Ops 2 a dokonce o 36% oproti Modern Warfare 3. Znepokojující to je i kvůli tomu, že Ghosts mělo letos o týden času na trhu navíc.

- Obsidian říká, že ještě zdaleka neskončil s Kickstarterem, kde byl s více než milionem dolarů enormně úspěšný: v březnu nebo dubnu by tam chtěl rozjet další projekt, přestože Eternity ještě nebude dokončené. Ale Alpha Protocol 2 to prý není...

- Na poskytnutí Borderlands 2 zdarma na PS Plus reaguje Microsoft jen slevou X360 verze této hry o 75% (update: už i pro Čechy, tzn na 249 Kč). O třetinu je během vánočních slev na Xbox Live zlevněn i Season Pass. V příštích dnech až do 23.12. tam půjde cena dolů i u BioShock Infinite, FIFA 14 či NHL 14.

- Jaké jsou nejprodávanější hry mezi novopečenými majiteli PS4 na Xzone? "Extrémní zájem je o FIFA 14, Assassins Creed 4 a Battlefield 4," uvedl obchod.

- Payday 2 k Vánocům dostalo zdarma stáhnutelnou misi The Charlie Santa s novou bankou k vyloupení:

Watch on YouTube

- Pár postřehů a tipů k oficiálnímu multiplayeru do Just Cause 2.

- Do Just Dance 2014 přibylo sedm nových skladeb, včetně oficiální choreografie Applause od Lady Gaga.

- Isometrická zombie akce How to Survive příští rok zamíří i na Wii U.

- Pět hodin co-opu Dead Rising 3 kondenzovaných do pár minut.

- Rain je na PS Store zlevněn z 13 eur na 7 eur, pro majitele PS Plus ještě o 10 procent méně.

- Na zbytek tohoto týdne pro vás na Eurogameru připravujeme mimojiné: tématické články o PS4 kamerce či funkci Remote Play pro hraní PS4 her na VITA, recenze Knack nebo další díl návodu na GTA 5.

- Jak by asi vypadali Michael, Trevor a Franklin z GTA 5, pokud by zavítali do Vice City?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments