Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Několik pokračování State of Decay si pojistil Microsoft

Co to asi bude?

Z červnové zombie sandboxové akce s hledáním zásob pro přežití, State of Decay, (recenze, druhá strana mince) se vyklubal obrovský hit, když si ji jen za úvodní dva dny na Xbox Live Arcade zakoupily stovky tisíc lidí. Není proto divu, že dostane pokračování, už přímo pod křídly Microsoftu, což mimochodem asi vyloučí PC konverzi jako minule.

"S potěšením vám oznamujeme, že jsme podepsali víceletou smlouvu s Microsoft Studios na několik titulů," oznámili tvůrci z firmy Undead Labs složené z veteránů herní branže.

Nechtějí zatím říct, co přesně to bude, prý raději ten čas věnují na tvorbu prototypů, aby své nápady převedli ve skutečnost. Každopádně potvrdili, že se dohoda týká State of Decay, z nějž se tím pádem stane série.

Jelikož Undead Labs předtím plánovali masivně multiplayerovou onlinovku z téhož světa, je docela pravděpodobné, že to je právě ona, kam jinam než na Xbox One. Na něj by mohlo být převedeno i původní State of Decay, když o tom v létě mluvil přímo šéf MS Phil Spencer, který tuto hru zbožňuje. Úplně vyloučen není ani nějaký klon DayZ.

Listopadové video z DLC

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

State of Decay

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments