If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Bližší detaily o sluchátkách Sony pro PS4 a updatu konzole

Update zprovozní i starší PULSE sluchátka.

Video představující sluchátka PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0 jsme už možná viděli, tak si pojďme projít jejich detailnější popis.

V zahraničí budou k dispozici od 10. února za cenu 80 liber nebo 99 dolarů, což je v přepočtu zhruba 2040 až 2670 Kč (druhá cena je přepočet z liber). Mají v sobě zabudovanou virtuální simulaci 7.1 zvuku a také mikrofon s rušením ruchů z okolí. Je k nim bezdrátový USB adaptér, který zapojíte do PS4, PS3, PC nebo Mac a fungují bezdrátově. K dalším zařízením je můžete připojit klasickým kabelem s jackem, tedy například k telefonu.

Bezdrátově vydrží na baterii 8 hodin. Na PlayStation Store pak k nim najdete speciální aplikaci, který by měla obsahovat speciální zvukové módy pro jednotlivé hry. Také pro sledování filmů, poslouchání hudby a další.

Kdy, zda a za kolik by měly být sluchátka k dispozici také v České republice, to zatím nevíme, ale budeme určitě informovat, jakmile se něco dozvíme.

Ode dneška by měl být také k dispozici nový update firmwaru PS4 s číslem 1.60. Ten konečně zprovozňuje na PS4 sluchátka PULSE Wireless Stereo Headset, které se prodávaly k PS3 a také původní Wireless Stereo Headset.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments