If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení Arma 3 Zeus DLC, nové formy multiplayeru

Improvizace bude s nástrahami pána bojiště klíčem k úspěchu.

Bohemia Interactive dnes představili, na co dříve vábil jejich designér Karel Mořický, ale nebude to jen o počasí: zdarma šířený přídavek Zeus pro Arma 3, který vyjde v dubnu. Stanete v něm do role tzv. Game Mastera, který za pochodu upravuje online bitvy ostatních živých lidí.

Cover image for YouTube videoArma 3 - Zeus DLC Trailer

"Inspirovali jsme se populárními deskovými hrami jako Dungeons and Dragons, takže pár z vás bude Game Mastery se schopností ovlivnit zážitek ostatních. Nejlepší na tom je, jak přirozeně se vše hodí do tohoto typu hry," píše se v tiskové zprávě.

Při sledování bojiště z ptačí perspektivy budete mít po ruce intuitivní editor hry v reálném čase jménem Zeus. Umí vytvářet, manipulovat a rozšiřovat obsah misí pro generování nových příběhů a změn. Výsledkem má být nesmírně dynamická, neskriptovaná hratelnost v multiplayeru, která doslova přetéká neočekávanými a kreativními událostmi, kterým se hráči budou muset přizpůsobit.

Tento koncept má fungovat ve všech existujících MP režimech, jako je Team Deathmatch či Sector Control, kde hráči mohou spolupracovat či jít proti Zeusu. Nejvýraznějším typem hry mábýt Zeus Game Master, kde máte úplnou svobodu ve vytváření úkolů a umísťování jednotek v rozlehlém prostředí ostrovů. Součástí DLC budou i přiložené scénáře, jinak může být Zeus implementován i do uživatelských misí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Arma 3

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments