If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

MGS Ground Zeroes je mnohem trvanlivější hrou, hlásí novináři

Co zjistili při testování v Japonsku?

Dát za něco 30 dolarů, tedy 600 Kč, a mít to dohrané za dvě hodiny, jak se psalo, nepůsobilo jako moc výhodná hodnota. Novináři pozvaní Kojimou na zahrání do Japonska se proto předhánějí v hlášení, že ve skutečnosti jde o mnohem trvanlivější hrou, čím potvrzují dřívější dementování tvůrce.

"Dohrál jsem všechny mise za pět hodin a stále mi ukazatel v menu píše dokončení jen na 22 procent. Hlavní příběhová mise obsahuje jednu z nejhrůznějších scén, co si ve hrách kdy pamatuji. Součástí hry jinak je řada sandboxových online výzev, třeba v headshotu na dálku atd.," řekl recenzent CVG Andy Robinson na Twitteru.

Další novináři dodávají, že Ground Zeroes se nehraje jako typická MGS hra kvůli několika misím, které trvají od půl hodiny do dvou hodin. Prý je snadné přehlédnout dodatečné předměty, což nutí k opakování hry. Ta je prý skvělou ukázkou FOX enginu a vyžaduje od hráčů, aby se hodně rozhlíželi, protože objekty dělají zvuky a dají se sundat.

Zástupce magazínu Play měl dohráno za 90 minut, ačkoli celkově v tu chvíli bylo hotovo jen z devíti procent. Ground Zeroes v sobě nemá skoro žádné cutscény, většina vyprávění v rychlejším tempu se odvíjí přímo hraním nebo audio nahrávkami, kvůli nimž není potřeba pauzovat. Závěr je prý šíleně vzrušující a Kojima v březnu zase bude uctíván za boha.

Poslední trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments