Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pořad Hrajeme s Alim brzy končí na stanici Sport 5, ta ho označuje za nesolidní

Tomáš Zvelebil oznámil přechod jinam, aniž by to původnímu TV partnerovi sdělil.

Oznámení na Facebooku

Vlastní zpráva - Nový český herní pořad Hrajeme s Alim (odhalení, podrobnosti, první díl) na TV stanici Sport 5 se po předvánočních dvou dílech namísto slibované týdenní periodicity na pár měsíců odmlčel, když avizovaný konec ledna nestihl.

Až předevčírem překvapil hlavní autor pořadu Tomáš Zvelebil na oficiální facebookové stránce následujícím oznámením: "Jednání s televizemi a sponzory trvá déle, než jsme čekali. Ale, ano přátelé, podle všeho to vypadá, že se Hrajeme s Alim bude stěhovat na nový kanál, tentokrát CELOPLOŠNÝ, takže si jej bude moci naladit úplně každý! K-A-Ž-D-Ý!"

TV stanice Sport 5, která poskytla prostor dosavadním dvěma pilotům jejich odvysíláním, však o výše zmíněném přesunu pořadu jinam vůbec nic neví, teprve má na pondělí naplánované jednání s jeho dodavatelem. Tím je TF Media, ale ani tam o takovém záměru, údajně směřujícím na TV Fanda, podle posledních informací nic netuší.

Tomáš Zvelebil v GamePage v roce 2012

Ředitel společnosti Martin Šlechta proto dnes Eurogameru v oficiálním vyjádření za Sport 5 řekl: "První díl [Hrajeme s Alim] byl dodán narychlo v poměrně šílené kvalitě a uvažovali jsme o úplném zastavení a stažení tohoto pořadu. První díl byl přetočen a znovu odvysílán a k tomu byl dodán další druhý díl. Kvalita byla trochu lepší, ale zásadní posun to nezaznamenalo. Dohoda zněla tak, že po Novém roce se potkáme a budeme pokračovat. Pokud došlo k nedohodě mezi TF Media a autorem pořadu, tak o tom nic nevím."

Když si přečetl to vyjádření Tomáše Zvelebila na FB stránce Hrajeme s Alim, prý mu nezbývá než popřát pořadu hodně štěstí na jiné televizi. A ředitel Sport 5 závěrem dodal: "Ukazuje to jen na nesolidní přístup všech zainteresovaných na straně dodavatele a realizace pořadu. Vzhledem ke kvalitě pořadu mě ani nemrzí, že jej pravděpodobně nebudeme vysílat. Nikdo ze Sport 5 nebyl k tomuto datu o ničem informován. Postupu tedy nerozumím."

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments