Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

ROZDÁVÁME VSTUPENKY do víkendové bety The Elder Scrolls Online

Aktualizace: Povedlo se vyškrábat pár desítek dalších.

AKTUALIZACE - Povedlo se pro vás vyškrábat pár desítek dalších klíčů do bety The Elder Scrolls Online, takže pokud jste je včera propásli..

Český Eurogamer ve spolupráci s Cenegou a Bethesdou s radostí zahajuje rozdávání vstupenek do čerstvě ohlášené otevřenější bety fantasy MMORPG The Elder Scrolls Online pro své čtenáře.

Tato beta, která naváže na dřívější uzavřenou etapu jen pro pozvané, poběží už tento víkend - přesně od 18:00 v pátek 28. února do pondělí 3. března 5:59 našeho času.

Vstupenku do ní získáte velmi jednoduše: stačí být přihlášen na uživatelském účtu zde na EG (pokud nemáte, registrace) a poté jen KLIKNOUT SEM, kde se díky našemu automatickému distribučnímu systému okamžitě zobrazí váš unikátní klíč, který nikomu neprozrazujte. Společně s ním se dozvíte i podrobné instrukce, jak postupoval dál, kam ho zadat a kde hru stáhnout.

Jako v každém takovém rozdávání platí, že musíte být rychlí, protože klíčů je k dispozici pouze limitovaný počet (přesně 750). Zcela určitě nezbydou na každého zájemce, když tipujeme, že během večera budou rychle pryč.

Plná verze The Elder Scrolls Online vyjde pro PC už začátkem dubna (zarezervovat) a více se o ní dozvíte v našich dojmech nebo kompletním zpravodajství.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls Online

PS5, Xbox Series X/S, PC, Mac

Awaiting cover image

The Elder Scrolls Online

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments