Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

DriveClub se vrací až ke kreslící tabuli

Hned tak proto nevyjde.

Sony se po dlouhém mlčení konečně vyjádřila, co se stalo s odsunutými závody DriveClub, které původně měly být startovní hrou. A není to moc pozitivní zpráva.

"Abychom měli jistotu, že půjde o skvělou hru, vrátili jsme se s ní ke kreslící tabuli, kde se nachází dosud," řekla dnes IGN, kde to ještě zlehčila, že je to v branži úplně běžné.

Jinými slovy, pustila se do nějakého překopání základního fungování hry, protože zjistila, že je něco v nepořádku. Když byla zvolena taková rétorika, není to pouhé vylaďování drobností, nýbrž něco zásadnějšího, což je překvapivé.

"Uvědomili jsme si, že pokud bychom hru vydali dříve, než je připravena, udělali bychom tím všem medvědí službu," vysvětluje Sony.

Datum vydání zatím sdělit nechce, čili hned to tak nebude. Spekulace o začátku dubna tím vzaly za své a spadají do říše sci-fi, když čekání bude trvat mnohem déle než do předtím slíbeného začátku letošního roku. Spíš se jeví pravděpodobněji například červen. Sony dokonce odmítla potvrdit stihnutí letoška.

Poslední trailer z ledna

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

DriveClub

PS4

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments