Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vydání Zaklínače 3 bylo nečekaně posunuto až na únor 2015

Potvrdil to CD Projekt.

Pokud jste se těšili, že si už tento rok zahrajete očekávanou hru The Witcher 3: Wild Hunt, máme pro vás špatnou zprávu. CD Projekt dnes rozeslal médiím tiskovou zprávu, ve které přiznávají, že hru v tomto roce vydat nestihnout.

Vydání hry je posunuto až na únor 2015, což znamená, že fanoušci budou muset čekat ještě jeden další rok.

"Naším cílem je vytvořit RPG, do kterého vložíme všech našich 11 let zkušeností s tímto žánrem a vytvořit hru, která bude vrcholem všech těchto let," píší v textu pro fanoušky.

"Také jsme chtěli, aby Zaklínač 3 posouval kreativní hranice, nastavil novou laťku a posunul celý žánr. Věděli jsme, že jde o ambiciózní plán, ale věřili jsme, že to zvládneme pomoci kreativního týmu a na současných platformách díky jejich technickým možnostem. Takhle velký a komplexní projekt by nevyhnutelně ve finálních fázích potřeboval hodně péče, dolaďování nejmenších detailů a spoustu testování."

"Prozkoumali jsme, čeho jsme zatím dosáhli a museli se rozhodnout o vydání. Rozhodnutí, které jsme učinili, bylo těžké, ale nakonec vlastně dost jasné. Mohli jsme vydat hru koncem roku, jak jsme původně plánovali. Ale pak jsme se rozhodli, že několik dalších měsíců nám dovolí dosáhnout kvality, která nás uspokojí a kterou od nás hráči očekávají. Proto jsme se rozhodli posunout vydání Zaklínače 3 na únor 2015."

Trailer na Zaklínače 3

Read this next