Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

X360 verze Titanfall prý běží na 30fps a má méně než 720p

X360 verze Titanfall prý běží na 30fps a má méně než 720p

Insider Pete Dodd, který je často obeznámen s dobrými informacemi prozradil, že chystaná Xbox 360 verze Titanfall, na které nedělali v Respawn, by měla mít 30 snímků za sekundu a menší rozlišení než 720p. To ale nejspíš nikoho příliš nepřekvapí, protože takový framerate a rozlišení má na této konzoli většina her.

Pete Dodd byl první, kdo prozradil, že na X360 verzi Titanfall dělají Bluepoint Games. Řekl to několik týdnů předtím, než to bylo oficiálně oznámeno.

X360 verzi Titanfall ještě nikdo veřejně neviděl.

Začíná se také mluvit o prvním DLC. Pokud už hrajete, možná jste si v pozadí některých map všimli procházet se obrovské mimozemšťany a právě ti by mohli být součástí přídavku.

IGN se přímo zeptalo komunitní manažerky Abbie Heppe, zda můžeme v příštích DLC očekávat mimozemskou invazi, na což řekla: "Budeme mít nové mapy a chceme hráčům dopřát co největší rozpětí zážitků, takže je to velmi možné."

Co se týče přidávání Titánů pro další DLC, to může být problém. V nejbližší budoucnosti budou pouze tři základní, protože je třeba mít vyvážené síly.

Read this next