Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 25. března

Budoucnost Arma, o Rollercoaster Tycoon 4 na PC, demo MXGP, zlevnění Xboxu už i v USA...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Rollercoaster Tycoon 4 na PC bude něco kompletně jiného než mobilní hra, uklidňují Atari. Zároveň ale vystrašili tím, že půjde jen o "online multiplayer zážitek neběžící přes Facebook".

- Konzolový port Arma 3 byl vyloučen Bohemkou, ačkoli disponuje možností vyvíjet na PS4/X1. Po příští dva roky bude 50-70 členný tým podporovat Arma 3 na PC rozšířeními a aktualizacemi. Co bude firma dělat dál, se prý rozhodne až ve 2015, nyní má díky úspěchu DayZ luxus dostatku času na rozmyšlenou a jak využít řadu nových kanceláří i zaměstnanců.

- O nadcházejícím víkendu bude na výstavě EGX Rezzed v Birminghamu oznámen termín vydání Alien: Isolation. Dozvíme se i něco o Dying Light, o novém obsahu do Company of Heroes 2 či o DayZ, vše bude živě vysíláno přes Twitch.

- Ze Steamu je dostupné demo motokrosových závodů MXGP s jednou britskou tratí, se třemi licencovanými jezdci, s režimem Quick Race a možností nastavit si obtížnost.

- inFamous: Second Son se stal nejúspěšnější hrou Británie minulého týdne (údajně zajistil nárůst odbytu PS4 o 106% a údajně měl před vydáním milion předobjednávek). TitanFall se tak odsunul na třetí příčku a také dostal patch pro vybalancování hry (chystají se i nové, zatím neupřesněné režimy či značné vylepšení grafiky pro PC hráče ve spolupráci s Nvidií).

- Xbox One byl po Británii už zlevněn i v USA, např. na Amazonu či BestBuy se dá balení s TitanFall sehnat za 450 dolarů namísto původních 499 (se slevovým kódem, časově omezená akce). Balení s Forza 5 dokonce na chvíli spadlo jen na 400 dolarů.

- Unikl výčet trofejí z druhé epizody Burial at Sea pro BioShock Infinite.

- Bear Simulator byl na Kickstarteru úspěšně zafinancován, když vybral 40 tisíc dolarů a ještě v kampani zbývají tři týdny.

Read this next