If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 26. března

Domácí Sony ve stylu inFamous, Portal pro Shield, datum Enemy Front, restarty Rainbow Six, DriveClub a VR...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Valve na konferenci Nvidie oznámili konverzi Portal pro Android, resp. handheld Shield, čímž se přidá k dalším 300 podporujícím hrám toto zařízení. “NVIDIA vytvořila SHIELDem velmi výkonné a unikátní zařízení,” říká Doug Lombardi z Valve. “Naše společnosti toho už společně v minulosti zvládli hodně a teď se opravdu těšíme na příchod Portalu na SHIELD.” Takhle vypadá port v pohybu:

Cover image for YouTube videoPortal Gameplay Footage on Nvidia Shield: GTC 2014 Reveal

- Polská druhoválečná FPS Enemy Front od City Interactive upřesněna na 13. června pro PC, PS3 a X360 (thx EG PL).

- Peter Molyneux nabádá, ať si užijete současný rozmach nezávislé scény, protože podle něj nebude trvat moc dlouho, když všechny tyto trendy přicházejí a odcházejí v cyklech, a za pět let už může frčet něco jiného (jako měnící se obliba různých stylů v hudbě).

- Český PlayStation tým složený ze zaměstnanců Sony vám následující fotkou ve stylu hry popřál hezký den k příležitosti uvedení exkluzivní hry pro PlayStation 4 - inFamous: Second Son, která má jinak i lokalizovanou homepage. Uprostřed český pan PlayStation Ivan Bradáč, vpravo PR Jakub Holý:

- Spekulace: Rainbow Six Patriots už prý bylo třikrát redesignováno, tvrdí insider Superannuation.

- Všechny budoucí hry budou propojené s cloudem jako TitanFall, rozloučil se odcházející produktový ředitel Xboxu Marc Whitten, ale nebude to prý na úkor možnosti hrát offline.

- DriveClub nebyl odložen kvůli podpoře či čekání na virtuální realitu Project Morpheus, popřel spekulace prezident studií Sony - prý mu na zařízení při rychlé jízdě způsoboval nevolnost, fungoval jen do doby, než dupnul na plyn, při kochání se scenérií. Důvodem odkladu je vylepšení grafiky a celkového zážitku, prý to bude stát za to. Mimochodem, DriveClub opustil už v lednu ředitel tvůrců, aby si založil malé studio.

- Tvůrci Saints Row z Volition dělali na postapokalyptické hře v otevřeném Riu de Janeiru, kde jste se měli stát westernovým hrdinou ve městě plném bezpráví a chaosu, přesouvat se převážně po svých, bez superhrdinských sil. Projekt pod kódovým označením Zeus byl však zrušen.

- Blizzard pořád neopustila touha po oživení third-person odnoži StarCraft: Ghost (kdysi pro PS2/GameCube), možná se jednoho dne vrátí, protože ji stále chce udělat.

- Studio Insomniac (Ratchet and Clank, FUSE, Resistance) slaví 20. narozeniny následujícím videoklipem:

Cover image for YouTube videoCrazy Ride - Insomniac Games (20th Anniversary)

- Na zbytek tohoto týdne pro vás připravujeme recenze Diablo 3: Reaper of Souls, Plants vs Zombies: Garden Warfare a snad i závěrečný díl návodu na GTA 5.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments