Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 27. března

Parodie na intro Diabla, inovace na konzolích, opožděné Score z ledna, MGS5 podle Angry Joeho...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- UbiSoft se snaží, co mu síly stačí, aby přiměl hrát překopanou F2P onlinovku Ghost Recon Phantoms. Každý hráč, který úspěšně doleveluje postavu na 30. úorveň, získá tříměsíční předplatné jinak placené hudební služby Deezer Premium+ s přístupem k milionům skladeb. Nabídka se týká jen hráčů ve 36 oficiálně podporovaných zemích od 10. dubna do 30. června.

- Parodie na intro Diablo 3: Reaper of Souls od tvůrců komiksů ke Starcraftu (via Warlock):

Watch on YouTube

- Vydání menší nezávislé hry na PlayStation Network je v současnosti podle tvůrce Thomas Was Alone účinnější a efektivnější, než být jako indie tvůrce na přeplněném Steamu.

- Distributor Playman se o uplynulém víkendu zúčastnil veletrhu GameExpo 2014 v Bratislavě, jeho dojmy a fotky zde.

- Autoři příštího Mass Effect tvrdí, že stereotypy přispívají ke kreativní stagnaci her.

- Od minulého týdne je na stáncích 242. číslo nepravidelně vycházejícího časopisu Score vábící obálkou na postřehy z lednového vyzkoušení Evolve v Anglii, dále deník hráče MineCraftu/DayZ, dojmy z bety The Elder Scrolls Online, recenze Might and Magic X: Legacy či Broken Age (na nich je zpožděné vydání patrné nejvíce). Plné hry až na jednu výjimku nezaujmou kvůli enormnímu stáří a recyklaci: Titan Quest Gold (2006, původní hra byla přiložena už před čtyřmi lety, nový jen datadisk a klíč na Steam), Overlord Gold (2007, též už na DVD byl bez datadisku), Painkiller: Hell and Damnation (2012) a Alice (2000).

- Sony se nechala slyšet, že zvažuje funkci pro pre-loadování her na PS4, Microsoft zase prohlásil, že trend Early Access dozrál pro to, aby se stal příští inovací na Xbox One.

- V Americe se filmu Need for Speed moc nedařilo, zato v Číně se z něj stal nejvíce vydělávající snímek uplynulého víkendu.

- Vyšla aktualizace firmware VITA 3.10, která dovolí zobrazit více než 100 aplikací na úvodní obrazovce (maximálně 500) a obsahuje i novou aplikaci pro kalendář.

- Videorecenze Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes od Angry Joe: "Extrémně malá hodnota, velmi nabezpečný precedens, neakceptovatelné, Hideo Kojima má na více než tohle!"

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments