If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ohlášeno první DLC pro TitanFall - Expedition

Co přinese a kdy?

Když vyšel Titanfall, bylo mu i v naší recenzi vyčítáno, že nabízí na áčkovou hru poměrně málo obsahu. Teď, když už je z krku port pro X360, proto nestíhající studio Respawn udělalo to jediné správné, co mohlo, a to oznámení prvního ze tří plánovaných přídavků.

Vyjde v květnu a jmenuje se Expedition. Kupodivu nepřinese nový druh titána, jak se čekalo, nýbrž jen kosmetické přizpůsobení těch stávajících. Ani se u DLC neuvádí nic o zbraních, gadgetech či Burn Cards. Vše se točí především kolem tří nových map, které jsou časově zasazené po "kampani" do neobydleného světa, kde IMC provádí rekonvalescenci po předešlé bitvě a buduje novou základnu pro svou flotilu.

Mapa Swamplands na artworku trochu připomíná město z Crysis 3: v těchto bažinách najdete pozůstatky i artefakty prastaré neznámé civilizace. Runoff zase poznáte podle labyrintu trubek a vody, jelikož stavba báze vyžadovala nalezení jejího zdroje a postavení filtračního závodu. A konečně mapa Wargames bude zasazena do tréninkového zařízení pro titány, kde piloti simulují předpokládané nájezdy. Je celkem fajn, že to nejsou jen nějaké mapy ve třech nahodilých prostředích, ale že mají souvislost s příběhem.

Přídavek bude samostatně stát 10 eur a vyjde souběžně pro PC, X360 a Xbox One verze. Jinou možností je sáhnutí po zvýhodněném Season Passu s nárokem na všechny DLC. Vedle nich ještě bude zdarma dostupný nový režim 2 na 2 Last Man Standing.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Titanfall

Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments