Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O vyprávění příběhu ve Watch Dogs s novými záběry

Jaké dělo potřebujete na ultra detaily? A co s AMD?

UbiSoft dnes večer vypustil nový vývojářský deníček, který ve čtyřech minutách obsahuje řadu dosud nespatřených záběrů z hraní a zejména cutscén z hackerského doupěte hrdiny. Mluví se v něm totiž, jak původní myšlenka z řízení centrálních systémů města přešla k tématu citlivosti osobních dat, jak je kdo může zneužít a jak se vydělávání na těchto schopnostech Aidenovi vymstilo ztrátou nejbližších.

Watch on YouTube

Také jsme se od kreativního ředitele UbiSoftu dozvěděli, jakou sestavu bude muset člověk vlastnit, aby Watch Dogs rozběhl na ultra vysoké detaily v grafice, jakou oplývalo nedávné technologické video o efektech v PC verzi. Připravte si aspoň procesor Intel Core i7-4770K a grafickou kartu GeForce 780. To zmíněné video bylo natočeno při použití Intel Core i7-3930K a GeForce Titan (o doporučené sestavě jinak čtěte zde).

A jak na tom budou početní majitelé grafických čipů od AMD, nepřijdou náhodou zkrátka? Naštěstí ne. Tvůrci ujistili, že i s AMD si budou moci užít většinu efektů, včetně HBAO+ (horizontálně založený ambient occlusion). Jediným, který pojede jen na Nvidii, je TXAA (dočasný antialiasing používaný ve filmečcích).

A jak UbiSoft definuje Watch Dogs oproti jiným městským akcím? "Největším rozdílem je způsob, jak provádíte interakce s herním světem prostřednictvím hackování, profilování ostatních postav a hladkým přechodem do online režimu. Prakticky vše ve hře se točí kolem propojeného města, což bude nutit váš mozek přemýšlet odlišně než v jiných hrách ve všech nastalých situacích. Tento způsob hraní vnáší do Watch Dogs světí vánek a nové nápady."

Read this next