Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhaleno GRID: Autosport

Známe konkrétní detaily a navíc obrázky.

Klukům z naší brazilské pobočky BrasilGamer se podařilo schrastit informace o nové závodní hře ještě před na dnešek plánovaným oficiálním ohlášením Codemasters, na nějž vábili pátečním teaserem.

Jmenuje se GRID: Autosport a vyjít má už 27. června pro PC, PS3 a X360. Ve výčtu platforem tedy překvapivě chybí PlayStation 4 a Xbox One, což spolu s názvem bez trojky a brzkým termínem, pouhý rok od GRID 2 (recenze), trochu navozuje pocit, jako by šlo jen o nějaký mezidíl.

Výrobce nicméně tvrdí, že to bude obsahově dosud nejnabušenější díl série, který hráčům poskytne opravdu autentický motoristický zážitek. Zahrnující v sobě testovací prototypy vozů až po těžce modifikovaná auta, 22 různých lokalit světa s více než 100 tratěmi.

Novinkou se má stát pět typů závodů, například dlouhé noční úseky a spousta jiných výzev, které prověří vaše schopnosti. V kariéře se klasicky ocitnete v roli profesionálního pilota, který má spolujezdce, shání sponzory a pokouší se předhonit soupeře.

V online režimu GRID: Autosport se prý budete moci zapojit do závodních klubů a účastnit se pravidelných týdenních soutěží, sdílet statistiky a stoupat po žebříčcích na síti RaceNet. Aktualizace 12:00 - zde je oznamovací filmeček.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grid Autosport

iOS, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments