Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Představeny tři herní třídy Destiny: Warlock, Hunter a Titan

Za kterou budete hrát a jak se od sebe liší?

Třída Warlock dlouho studovala tajemné těleso Traveler vznášející se nad Zemí a naučila se něco z jeho arkanické energie. Ačkoli skutečný smysl zůstává obestřen záhadami, do neznáma vždy Warlocky hnalo objevování pravdy. Od dosud největšího nálezu, tajemství Zlatého věku, je nyní dělí pouze nepřátelé.

Warlock trailer

Zástupci třídy Hunter kdysi číhali v pustinách a divočinách, kde podstupovali risk za velkou odměnu. Zkouška štěstí totiž vždy nutně nemusí znamenat ohýbání pravidel. Zde však už nejsou psanci a jejich unikátní odvaha křížená s důvtipem se nyní bude hodit více než kdykoli předtím.

Hunter trailer

První Titáni postavili Zeď a statečně obětovali své životy za její obranu. Nyní se ocitli na tom samém místě, sebejistí a vytrvalí, přestože protivníci jsou smrtelní a nemilosrdní. Titáni se však zrodili z řádu legendárních hrdinů a jejich síla i schopnosti mohou rozbít šiky nepřátel.

Titan trailer

K Destiny tu dnes také máme hromadu úžasných obrázků, plná verze vyjde 11. září pro PS4, PS3, X1, X360 (PC verze leda až v příštích letech) - více o hře v kompletním zpravodajství EG zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments