If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kampaň DriveClub kupodivu nevyžaduje internet

A jak to bude s editorem okruhů a PS Plus?

Na to, jak exkluzivní závody pro PS4 od Evolution Studios mohutně akcentují sociální online funkce, to je velice překvapivá a zároveň potěšující zpráva. Přišla krátce po ranních screenshotech v 8000x4500 od nového ředitele vývojářů, kterým byl od února jmenován Paul Rustchynsky, jelikož jeho předchůdce studio opustil.

"Rozhodně můžete projít celou singleplayerovou kampaní DriveClubu bez internetového připojení," napsal na Twitteru.

Tam také musel přiznat, že hra nebude obsahovat editor okruhů. Na záměru vypustit zdarma šířenou, ořezanou odnož DriveClubu pro uživatele PlayStation Plus, se prý nic nezměnilo, nadále tedy platí její vypuštění současně s plnou hrou, tedy druhý říjnový týden.

Paul Rustchynsky jinak ujistil, že včerejší trailer kompletně pocházel přímo ze hry, v níž ho natočili za pomoci debugové kamery. Pokud prý budete pozorní, můžete si v něm všimnout nových aut, jejichž představování bude postupně odteď probíhat. Kvalitnější verzi traileru prý vypustí co nevidět, stejně jako souvislá videa z jízdy předcházející červnové hratelné verzi na E3. Co prozradit zatím nechtěl, je rychlost běhu hry (zda 30 či 60 fps) ani ohledně podpory opakovaček či fotorežimu, pouze potvrdil rozlišení 1080p.

Včerejší trailer s oznámením data vydání

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

DriveClub

PS4

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments