Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Výběr nejzajímavějších hráčských videí z Watch Dogs

Dlouhá projížďka i v nadzemce a exploze poldů.

Jelikož se Watch Dogs na mnoha místech zjevně začaly prodávat předčasně, internet byl během víkendu doslova zaplaven různými nahrávkami, které už ani nelze nazývat úníky. Bohužel často pochází od lidí, kteří buď neumí pořádně hrát nebo neukazují z náplně nic atraktivního, čímž na hru vrhají špatné světlo. Podobně jako včerejší uspěchaná "recenze", jejíž autor se sám dodatečně zdiskreditoval přiznáním, že měl možnost hrát pouze se dvěma lidmi, takže neměl šanci ten jím kritizovaný multiplayer ani pořádně vyzkoušet. I proto jsme vybrali pár nejzajímavějších videí, protože není nad to udělat si obrázek sám:

Video 1

Patnáctiminutové z Xbox One verze s projížďkou celým městem včetně okolí za bílého dne, zastavení odjíždějící nadzemky ze stanice a chození uvnitř mezi jejími vagóny, projížďka na motorce se střemhlavým seskokem za jízdy, zvednutí mostu přes řeku pro přerušení pronásledování od policie, nabídka skrytí se v autě při obklíčení policií atd.

Vyznění: CELKOVĚ POZITIVNÍ.

Video 2

Zastřelení prodavače v obchodě a náhodných, velmi pestrých kolemjdoucích s deštníky na noční ulici z PS4 verze, odposlech volání svědků na tísňovou linku 911 pro nahlášení zločinu, zalarmování vrtulníku a podivné, stále stejné výbuchy několika policejních aut jen po jediné střele.

Vyznění: GRAFICKY POZITIVNÍ, MĚSTO HODNÉ NEXTGENU.

Video 3

Vůbec první původem z PS3 verze Watch Dogs, s dodávkou a letmým mrknutím na mapu.

Vyznění: GRAFICKY DLE OČEKÁVÁNÍ SLABŠÍ MODELY POSTAVY A PROSTŘEDÍ.

Video 4

Další z PS3 verze v portugalštině, tentokrát z garáží s krycí přestřelkou, kde jsou obysy nepřátel vidět skrz překážky a prostředí lze obhlédnout bezpečnostní kamerou.

Vyznění: HRATELNOSTNĚ POZITIVNÍ AŽ PRŮMĚRNÉ.

Watch on YouTube

Narazili jste na jiná dobrá videa z Watch Dogs? Podělte se s ostatními v komentářích a proč podle vás stojí za shlédnutí...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments