Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaklínač 3 nebude mít na žádné platformě exkluzivní obsah. Proč?

Také nevyjde na žádné platformě dříve kvůli penězům.

CD Projekt jde rád proti větru, takže zatímco ostatní vydávají placené DLC přídavky, používají DRM a mají exkluzivní obchody za peníze s různými platformami, polská společnost se toho účastnit nehodlá.

Na minulém E3 se objevil Zaklínač 3 během konference Microsoftu, ale rozhodně to podle CD Projektu neznamená nějakou exkluzivní zákulisní dohodu. Spoluzakladatel CD Projektu Marcin Iwinski Eurogameru prozradil, že "doufá", že Zaklínače 3 uvidíme na nějaké E3 konferenci znovu. Ale na jaké?

Sony se zaměřuje na interní studia, Microsoft rozhazuje peníze, aby vylepšili pověst Xbox One. Je tedy možné, že CD Projekt uzavře nějaké exkluzivní partnerství s Microsoftem?

"Ke všem hráčům se chováme stejně," říká Marcin Iwinski. "Na žádné platformě nebude exkluzivní obsah, ani nebudeme uměle posouvat vydání na některé platformy, protože nám za to někdo zaplatil. To je proti našemu přesvědčení. To neuděláme."

Co dělají je spíše marketingová spolupráce. "Více se o tom dozvíte na E3," říká tajemně. Dozvědět bychom se podle jeho slov měli také o online elementu Zaklínače 3. Upozorňuje, že nebude sice ve hře klasický multiplayer, ale naznačuje alespoň něco. "Budeme o tom mluvit, až přijde čas. Zatím je na to moc brzy."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments