If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyzrazeny dárky ve standardní edici Zaklínač 3

Co vše k ní dostanete? + aktualizace.

Prostřednictvím britského webu VideoGamer, resp. z dnešního digitálního čísla tamního magazínu MCV před okamžikem unikl obrázek prozrazující, které fyzické dárky dostanete ve standardní edici Zaklínače 3. Stalo se tak několik hodin před plánovanou večerní konferencí CD Projektu, kde teprve měly být slavnostně oznámeny, ale zřejmě nějak vázla koordinace.

Jak vidno, nadílka to je opravdu bohatá vzhledem k běžné ceně této standardní edice od 999 Kč: tištěná herní mapa, kniha Witcher: Universe the Compendum, soundtrack na CD, herní manuál a zaklínačské nálepky. Také si všimněte nově představeného obalu hry s Geraltem a značné velikosti herního světa na té zmenšenině mapičky.

Všechny tyto dárky dostane podle informací Eurogameru i každý, kdo si standardní edici Zaklínače 3 předobjedná na Xzone (na všech třech platformách PC/PS4/X1 v češtině). Avšak nepleťte si je s tou avizovanou sběratelkou, ta totiž přinese ještě něco úplně jiného, o čem se dozvíme až večer.

Aktualizace 14:45 - zástupce CD Projektu v oficiálním fóru zdůraznil, že to výše nejsou předobjednávkové bonusy, nýbrž jen obsah standardní edice hry. Jinými slovy, odměnou za předobjednávku bude něco dalšího, prozatím nevyzrazeného. Jak upozornili čtenáři v diskusi, některé domácí obchody už prý zákazníky informovaly o vysoké ceně sběratelky - 3699 Kč, opět se zatím tajným obsahem.

Aktualizace 15:45 - objevil se další obrázek s bonusy základní edice:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments