If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kaskadérský artwork z nové značky Criterionu

Zdaleka ne už pouze o autech.

První artwork

Původní zpráva z 9. června - Studio Criterion, tvůrci série Burnout, dnes odhalili svůj nový projekt, zatím beze jména. Půjde o takový sportovně-závodní/zážitkový hybrid.

"Máme vášeň pro rychlá auta. Nové nástroje a způsob vývoje nám dovoluje přijít s novými hrami," říká jeden z přednášejících na konferenci, kde se až nebezpečně často objevovaly výroky, kterak EA nyní přemýšlejí odlišně a přistupují k vývoji jinak než předtím, kvůli čemuž dokonce i přeorganizovali kancelář, aby nebyli zaseklí na starém myšlení.

"Jedná se o velmi ranou ukázku, ale je velmi cool," byli jsme předem varováni.

Cover image for YouTube videoCriterion Games new IP! - EA Conference - E3 2014 - Eurogamer

Nová značka nám dovoluje posunout se pryč jen od aut - budou tam parašutisti, vrtulníky, vodní skútry, jiné typy aut, spousta možností. Inspirovali jsme se různými kaskadérskými videi na YouTube," říkají autoři, zatímco jsou vidět v pohledu z vlastních očí řídítka čtyřkolky v divokém terénu nebo skok z vrtulníku, ještě v neotexturovaném prototypu hry. Budete v ní moci jet, kamkoli se vám zachce, čili otevřený svět jako kdysi v Motocross Madness.

EA Tiburon zase odhalili na příští rok nový golf Tiger Woods PGA Tour, který poprvé poběží na Frostbite, údajně v úžasných detailech. Budete moci jít, kamkoli chcete, žádné nahrávací časy mezi jamkami a velmi detailní prostředí - to bude "golf bez hranic", jak zní reklamní slogan.

Cover image for YouTube videoTiger Woods PGA Tour E3 2014 Offical World Trailer EA Press Conference

UPDATE - EA vysvětlují, proč nejen ze Star Wars Battlefront předvedli jen raný prototyp.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments