Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Grand Theft Auto 5 míří v lepší grafice na PS4, Xbox One a PC na podzim

+ detaily a prodloužená oficiální verze PS4 traileru.

UPDATE - Přidána oficiální verze E3 traileru i s úvodem, který předtím v nočním záznamu z konference Sony chyběl - tentokrát už přímo od Rockstaru, který nabízí i vysokokvalitní verzi na svém webu.

Oznamovací trailer konverze

UPDATE 3 - V čem přesně bude konverze GTA 5 lepší oproti PS3/X360 originálu? Citujeme Rockstar: "Nová úžasná úroveň detailů, větší dohled do dálky, hezčí textury, hustější doprava na silnici a zvýšené rozlišení grafiky vdechne nový život do měst, pouští i océnů. Vylepšení herního světa zahrne novou divokou zvěř, vymakanější systém počasí a efektů, i spoustu nových detailů, které sami objevíte. Součástí bude i zdokonalené GTA Online s rozšířenými nemovitostmi, vehikly a schopnostmi postav, v kompetitivních i kooperativním režimech. Veškerý obsah, který pro GTA Online od vydání vyšel, bude ihned i na nových platformách. Navíc, PC verze GTA 5 obsáhne video editor pro pokročilý střih videí z hraní.

UPDATE 3 - Konverzi pro PC, PS4 a X1 už aktuálně lze předobjednat z Xzone s odhadovaným uvedením v říjnu (oficiálně nepotvrzeno), opět bez lokalizace a s cenou 1199 Kč (PC), resp. 1599 Kč (PS4/X1).

Watch on YouTube

UPDATE 4 - Oficiální wallpaper od Sony:

Původní článek z 5:00 - Když už to vypadalo, že Sony nemá na své konferenci žádnou pořádnou pecku v rukávu, objevilo se Grand Theft Auto 5, které nakonec spolu s PC verzí skutečně vyjde také na konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Minimálně ale do PS4 verzi si budou moci hráči převést své uložené profily z GTA Online a je jedno, zda jste je ukládali na PS3 nebo Xbox 360.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments