If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak sehnat bílý model PlayStation 4?

A jak do alfy Destiny už tento víkend.

Sony se dost paktuje s Activision a těžit z této jejich spolupráce budou všichni čekatelé na sci-fi akci od Bungie i majitelé PlayStation 4, jak stávající, tak ti, kteří po konzoli pošilhávají.

Předně, hra Destiny bude od 9. září dostupná v bundlu společně s úplně novým modelem konzole PS4 v bílém provedení (a 30-denním přístupem k službě PS Plus).

Toto balení PS4 (bez stojanu, model 500 GB i s ovladačem) s přibalenou plnou PS4 verzí hry Destiny stojí 450 dolarů nebo 439 eur. V Evropě bude nabízena tzv. ledovcově bílá konzole i samostatně za 399 eur, bez hry.

Buď s bílým DualShock 4 ovladačem nebo ve vzhledu "městské kamufláže" (každý dostupný i separátně za 59 eur). Kdo by toužil po staré konzoli PS3 a Destiny, pro něj je vhodný bundle už černého modelu PS3 s hrou za 300 eur (více na PS Blogu).

Dalším plodem kooperace obou firem je přístup k alfaverzi Destiny, který bude poskytnutý raným majitelům PS4 (tzn. těm, kteří si konzoli koupili někdy hned po vydání koncem loňského roku - podmínky blíže neupřesněny) už tento nadcházející víkend, jen po omezenou dobu. "Alpha bude přístupná od pátku 13.6. 9:00 do pondělí 16.6 ráno," řekl nám dnes domácí distibutor ABC Data.

Beta Destiny pro široké publikum hráčů na PS3 i PS4 se pak oficiálně rozjede 17. července. Jak dlouhý bude ten náskok nad Xboxáři, to zatím nezaznělo, o víkendu se mluvilo jen o čtyřech dnech. Níže nový E3 trailer z Destiny:

Cover image for YouTube videoDestiny - New Beginnings - Official E3 2014 Trailer - Eurogamer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PS4
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments