Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přesná rekonstrukce celého GTA 5 PS4 traileru ve staré PS3 verzi

I srovnání oldgen a nextgen lokací.

UPDATE - Vynikající fanouškovská rekonstrukce nového oznamovacího PS4 traileru vytvořená ve staré PS3 verzi Grand Theft Auto 5 z loňska, kde naplno vyniknou změny, zejména ta divoká zvěř v lese:

Watch on YouTube

K GTA 5 se ještě dnes urodily dvě novinky: zahraniční obchody až nyní začaly přijímat předobjednávky na podzimní PC/PS4/X1 konverzi, ale všechny jako datum uvádějí jen dočasný 31. prosinec. Odhaduje se, že hra vyjde v říjnu či listopadu.

Dále Sony prohlásila, že PS3 verze GTA 5 se prodávala lépe než X360 verze, takže GTA považuje za "PlayStation sérii", i kvůli tomu, že na PlayStation kdysi začala. Kupující PS4 verze se prý mají těšit na nějaký opravdu speciální bonus, který na jiných platformách nebude.

Původní článek z úterý - Někdo srovnal místa z nočního PS4 traileru a porovnal je s lokacemi ze stávající verze pro PS3/X360. Rozdíl je patrný na první pohled:

Watch on YouTube

Více o Grand Theft Auto 5, které Rockstar potvrdil v konverzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, v oficiálním oznámení, kde se dozvíte i o úpravách oproti originálu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments