Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Obchod vykupuje zpět nechtěný Kinect

Lidé se ho mohou zbavit, ale prodělají.

Začátkem června uvedený levnější model Xbox One bez Kinectu prý v USA rychle mizí z pultů. Tamní přední řetězec s hrami GameStop k tomu nyní přidal novou vlastní iniciativu, která může být posledním hřebíkem do rakve tohoto pohybového senzoru, jakkoli Microsoft stále oficiálně zastává postoj, že lidé ho milují.

Pokud do GameStopu přinesete svůj Kinect z Xbox One, který už dál nechcete, obchod ho od vás v rámci bazaru vykoupí za 32 dolarů v hotovosti (650 Kč) nebo na váš zákaznický účet připíše částku 40 dolarů, které pak můžete utratit při nákupu něčeho jiného.

Kolik bude stát nový senzor jako dodatečné přikoupitelné příslušenství pro ty, kteří mají model Xbox One bez něj, Microsoft stále neřekl, což nepůsobí, jako že s ním do budoucna nějak hodně počítá..

Lidé, kteří si ho museli "proti své vůli" dříve koupit, protože neexistovala alternativa balení konzole bez Kinectu (na rozdíl od PS4), na tom docela prodělali, protože Xbox One s ním byl v zahraničí před půl rokem přibližně o 100 dolarů dražší než teď bez něj.

Read this next