Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ve Far Cry 4 naložíte auto výbušinou a na kopci ho odbrzdíte

To samé půjde dělat se slony.

Střílečka v Himalájích od UbiSoftu nabídne pár inovativních způsobů hraní, o nichž producent Alex Hutchinson promluvil v rozhovoru pro sesterský pořad Outside Xbox na E3.

Představte si situaci, že chcete nechat vyhodit do vzduchu nepřátelskou základnu, ale nechcete riskovat holý život. Co takhle připevnit výbušninu C4 k automobilu zaparkovaného nahoře na kopci, odbrzdit ho a nechat ho sjet dolů ze srázu, kde mohutně exploduje?

Pokud nepatříte mezi ochránce zvířat, možná vás zaujme, že něco obdobného půjde provést se slony: Dáte mu na hřbet C4, vystřelíte, aby se splašil a naběhl přímo k protivníkovi, kde výbušninu odpálíte. Mimochodem, slona nebudete muset zabít, abyste získali jeho kůži pro výrobu předmětů, to si prý obstaráte nějak jinak.

Watch on YouTube

Díky obsažení mini-helikoptéry se hráč může dostat v prostředí prakticky kamkoli, ačkoli se počítá s tím, že herní plocha bude ohraničena údolím s velmi vysokými horami, které nebude možné přeletět. Hlavní tvůrce také řekl, že není fanouškem separované co-op kampaně jako minule, tudíž nic takového tu nenajdeme, pouze tu možnost připojit se na chvíli do něčí singleplayerové kampaně.

Více o Far Cry 4 v E3 představení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments